Iespēja salīdzināt sevi ar vidējo Liepājas komandu sportistu

Anete Mūrniece, 30.11.2015., 16:06

No šā gada 30. novembra, Liepājas Olimpiskais centrs aicina ikvienu sporta līdzjutēju izmantot iespēju salīdzināt sevi ar vidējo Liepājas komandu sportistu, dalīties sociālajos tīklos- Twitter, Facebook, Draugos, vai izdrukāt plakātu, tādējādi parādot atbalstu savai komandai.

Iespēja salīdzināt sevi ar vidējo Liepājas komandu sportistuApmeklējot vietni www.loc.lv/lv/es-atbalstu un, ievadot datus par sevi (dzimums, augums, vecums, svars, kājas izmērs, acu krāsa, matu garums, matu krāsa), ir radīta iespēja iegūt vizuālu attēlu, kāds Tu izskatītos blakus vidējam Liepājas basketbolistam, basketbolistei, hokejistam, futbolistam, florbolistam, vai florbolistei. Padalies ar iegūto rezultātu savā sociālo tīklu profilā, un parādi, kuru no Liepājas sporta komandām tu atbalsti- BK "Liepāja/ Triobet", BK "Vega1/ Liepāja", HK "Liepāja", FK "Liepāja", FK "Kurši", FK "Liepājas Universitāte".

Liepājas Olimpiskais centrs sadarbībā ar datorprogrammēšanas uzņēmumu SIA "Highfive" un "Voure" grafisko dizaineri, ir izveidojis interneta platformu ar mērķi popularizēt vietējos sporta klubus. Tajā ikvienam, interesantā un atraktīvā veidā, iespējams salīdzināt sevi ar Liepājas komandu sportistiem, parādot atbalstu savai mīļākajai komandai.

Sporta klubs "Liepājas Lauvas" dibināts 2006. gadā. Sākotnēji, tā sauca arī basketbola komandu, taču pateicoties sasniegumiem, 2012. gada sezonā komanda ieguva ģenerālsponsoru un jaunu nosaukumu "Liepāja/ Triobet". Sporta klubā ir arī sieviešu komanda "Vega1/ Liepāja", kura dibināta 2011. gadā. Florbola kluba "Kurši" un FK "Liepājas Universitāte" komandu vēsture aizsākusies 1997. gadā, kad tika aizvadītas pirmās oficiālās spēles. Visu šo 4 iepriekšminēto sporta klubu mājvieta ir Liepājas Olimpiskais centrs. FK "Liepāja" dibināts 2014. gadā. Futbola klubs ir "pierakstīts" stadionā "Daugava". Taču jaunākais no visiem sporta klubiem, HK "Liepāja", kurš dibināts 2014. gada maijā, savus treniņus, spēles un ikdienu aizvada LOC Ledus hallē.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties