‘Globālo pārmaiņu veidotāju’ samits

Maija Ūdre, 20.07.2010., 07:07

Vai esi aktīvs sabiedriskās dzīves veidotājs un uzņēmīgs sociālo pārmaiņu vadītājs? Vai esi vecumā no 16 līdz 19 gadiem un brīvi pārvaldi angļu valodu?

‘Globālo pārmaiņu veidotāju’ samitsVai Tev ir stingrs, pamatots viedoklis par to, kā pilnveidot un uzlabot situāciju pasaulē, un vai esi aizrautīgs globālajos ekonomikas, sociālajos un politiskajos jautājumos?

Britu padome izsludina aizraujošu iespēju jaunajiem līderiem pieteikties ‘Globālo pārmaiņu veidotāju’ (Global Changemakers) programmai un apmeklēt ‘Globālo pārmaiņu veidotāju’ 5. gadskārtējo globālo jauniešu samitu 21.-27.novembrī Lielbritānijā.

Lūk, ko par šo programmu saka pagājušā gada uzvarētājs Dāvis Siksnāns, kuram bija vienreizēja iespēja pārstāvēt Baltijas un Ziemeļvalstis Lielbritānijā: "’Globālo pārmaiņu veidotāji’ nav parasta jauniešu apmaiņas programma, pēc kuras beigām entuziasms ātri noplok un projekta vadītāji par tevi aizmirst. Kopš samita beigām pagājušā gada novembrī gan projekta vadītāji, gan paši dalībnieki uztur kontaktu ar interneta starpniecību. Nemitīgi tiek piedāvātas arī papildus iespējas, kuras pieejamas ekskluzīvi tikai projekta dalībniekiem. Ja vēlies gūt daudz jaunu zināšanu par projektu vadību, finansējuma piesaisti, draugus un domubiedrus visā pasaulē un motivāciju aktīvāk darboties nākotnē, tad noteikti piesakies Britu padomes programmā ‘Globālo pārmaiņu veidotāji’."

Pamatojoties uz pieteikumiem, pirmajā atlases kārtā projekta veidotāji izvēlēsies 60 jauniešus no visas pasaules, no kuriem noslēguma kārtā tiks izveidota 60 jauno līderu grupa, kas piedalīsies ‘Globālo pārmaiņu veidotāju’ 5.samitā.

Online pieteikšanās sākas 2010.gada 19.jūlijā un noslēgsies 6.augustā. Interesentiem jāaizpilda online pieteikšanās forma un jānosūta pieteikuma video. Lai pieteiktos un iegūtu plašāku informāciju par ‘Globālo pārmaiņu veidotāju’ programmu, apmeklē projekta mājas lapu www.global-changemakers.net.

Papildus informācija par projektu atrodama arī Britu padomes Latvijā mājas lapā http://www.britishcouncil.org/latvia.

Britu padomes ‘Global Changemakers’ programmas mērķis ir apvienot vienotā starptautiskā tīklā jaunus, sociāli, ekonomiski un politiski aktīvus cilvēkus, lai rosinātu diskusijas par sabiedrībai aktuāliem jautājumiem kā cilvēktiesības, rasu un dzimuma nevienlīdzība, reliģijas brīvība, globālā ekonomika un nabadzība, klimata pārmaiņas u.c. Programmas mērķis ir nodrošināt, ka jaunatnes balss un viedoklis tiek uzklausīts un viņu esošās prasmes attīstītas un pilnveidotas pieredzes apmaiņas ceļā.

Plašāku idejisku ieskatu par projektu iespējams iegūt no YouTube video.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties