"Glamorous Dance" Liepājā rīko dejotāju atlasi uz pamatsastāvu

Sandra Jurberga, 12.01.2012., 21:44

Šī gada 19.janvārī plkst. 17:00 Liepājas Latviešu biedrības namā, deju studija "Glamorous Dance" rīko dejotāju atlasi uz Liepājas filiāles pamatsastāvu.

Monta

Deju studija "Glamorous Dance" aicina ikvienu pieredzējušu dejotāju pievienoties profesionālai komandai, kuras mērķis ir piedalīties Latvijas un pasaules mēroga deju čempionātos. 

Uz atlasi pretendentam jāsagatavo aptuveni 40 sekunžu gara solo deja pie paša izvēlētas mūzikas (vēlams Pop vai RnB). Atlasē tiks vērtētas improvizācijas prasmes, solo dejas sniegums, kā arī spēja ātri apgūt un precīzi izpildīt jaunu horeogrāfiju.

Pretendenti aicināti pieteikties iepriekš, sūtot e-pastu uz glamorous@glamorous.lv, norādot vārdu, uzvārdu, vecumu un līdzšinējo deju pieredzi.

"Glamorous Dance pamatsastāva dejotājiem tiek sniegta iespēja mācīties pie labākajiem pasniedzējiem, piedalīties dažādos pasākumos kā komercgrupai, par to saņemot samaksu, kā arī piedalīties augstas klases sacensībās ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Pamatsastāva dejotājiem ir jābūt apņēmīgiem un entuziasma pilniem; dejošana viņiem nenozīmē tikai interesanti pavadīt savu brīvo laiku, jo deja ir viņu dzīvesveids." stāsta deju studijas vadītāja Laura Giptere.

Sīkāku informāciju par studiju un tās aktivitātēm iespējams gūt studijas mājaslapā www.glamorous.lv, kā arī sekojot www.draugiem.lv/glamorous/ un twitter.com/glamorous_dance.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties