Konkurss jauniešiem vecumā no 14 – 18 gadiem "Eiro – ko tas mums nozīmē"

Anna Vilka, 14.02.2010., 09:07

Lai arī Latvijai līdz mirklim, kad tā pievienosies eirozonai, ir tāls un sarežģīts ceļš ejams, tās jaunieši, kuri ir sasnieguši 14 gadu vecumu (bet ne vecāki par 18 gadiem), tiek aicināti piedalīties fotokonkursā "Eiro – ko tas mums nozīmē".

Latvijas jauniešiem šis konkurss ir īpašs izaicinājums, jo fakts, ka eiro nav valsts oficiālā valūta, dod iespēju domāt radoši un ar skatu nākotnē.

Konkursu ir izsludinājis Eiropas Komisijas Ekonomikas un finanšu lietu ģenerāldirektorāts, īstenojot informācijas programmu PRINCE.

Šis konkurss ir paredzēts 27 Eiropas Savienības dalībvalstu jauniešiem vecumā no 14 līdz 18 gadiem. Konkursa mērķis ir palīdzēt vairot jauniešu interesi par Eiropas integrācijas procesu, to labāk izprast un paust savu viedokli.

Katra komanda, kuras sastāvā jābūt diviem vai trīs jauniešiem un vienam pieaugušajam, jāiesniedz viens darbs. Fotogrāfijas izvērtēs speciāla žūrija, kura katrā no 27 ES dalībvalstīm noteiks pa vienai uzvarētājkomandai. Septiņas no 27 uzvarētājkomandām, kuras būs guvušas vislielāko punktu skaitu, tiks aicinātas piedalīties apbalvošanas ceremonijā 2010.gada maijā Briselē, kurā pasludinās pirmās vietas ieguvēju. Ceremonijā piedalīsies arī vairākas prominentas personas un preses pārstāvji.

Lai piedalītos konkursā, komanda jāreģistrē mājas lapā www.euroinphoto.eu (tiešsaiste), kā arī šajā lapā atrodams sīkāks noteikumu un praktiskās informācijas izklāsts par konkursa norisi un balvām, ko komandas varēs iegūt.

Mēs aicinām jauniešu paust savas izjūtas un viedokli par eiro un iesniegt konkursa darbus ne vēlāk kā līdz 2010.gada 31.martam. Gatavojot konkursa darbu, Jūs vajadzības gadījumā varat sazināties ar mums – "Sabiedrisko attiecību aģentūru PR Stils" (adrese: Rīga, Lāčplēša iela 36 – 2, LV – 1011) un gūt padomus un atbildes uz turpmākajiem jautājumiem.

Mēs ar lielu pacietību gaidīsim Jūsu skolēnu konkursa darbus!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax


ienāktreģistrēties