"Club Kino" aicina piedalīties fotokonkursā

Elīna, 31.01.2012., 19:03

Gandrīz nevienā pasaules vietā ziema nav iedomājama bez karnevāla. 10. februārī "Club Kino" notiks "Grande Carnevale" jeb "Lielais karnevāls", kas tiks svinēts pasaules karnevālu labākajās tradīcijās. Tuvojoties šim notikumam, aicinām piedalīties konkursā par fotogrāfiju ar labāko karnevāla tērpu.

Karnevāls

Tavā fotogrāfiju arhīvā noteikti ir bildes, kur Tu – viens pats vai kopā ar draugiem - esi redzams maskā, karnevāla tērpā vai interesanti pārģērbies. Ja tādas bildes Tavā arhīvā nav, esi radošs, radi to speciāi šim konkursam un sūti mums!

Iesūtītās fotogrāfijas izvērtēs Club Kino administrācija, un spilgtākās tiks ievietotas balsošanai Club Kino Facebook profilā. Uzvarētājs būs tās fotogrāfijas, kura būs savākusi visvairāk "like" atzīmes, autors. Fotogrāfijas balsošanai būs pieejamas laikā no 6. līdz 10. februārim. Uzvarētāju paziņosim Club Kino Facebook profilā 10. februārī plkst. 12, un šajā pašā vakarā tiekamies karnevālā!

Balvā: Club Kino VIP karte 100 LVL vērtībā (iespēja šādu summu iztērēt Club Kino, un citas priekšrocības, ko sniedz karte).

Lai piedalītos konkursā, nosūti 1 līdz 3 fotogrāfijas JPG formātā uz epastu: elina@clubkino.lv līdz 5. februārim (ieskaitot). E-pastā norādi fotogrāfijas nosaukumu, savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.

Vairāk informācijas: www.clubkino.lv

Draudzējieties ar mums: facebook.com/clubkino.lv

Sekojiet mums: twitter.com/club_kino


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties