Ceļojumu plānu konkurss "1001 Vidusjūras seja!"

Deniss Fedotovs (deni2s), 04.02.2010., 12:04

No 3. līdz 28. februārim Annas Lindes EuroMed fonds Latvijā izsludina ceļojumu plānu konkursu "1001 Vidusjūras seja", kurā ikviens aicināts iesniegt pašu izdomātus un sastādītus ceļojumu plānus kādā no Vidusjūras Dienvidu un Austrumu krasta reģiona valstīm - Alžīrijā, Ēģiptē, Izraēlā, Jordānijā, Libānā, Mauritānijā, Marokā, Sīrijā, Tunisijā, Turcijā vai Palestīniešu pašpārvaldē.

1001 Vidusjūras seja!Tiek meklēti ceļojumu plāni un maršruti, kuros atklājas minēto valstu kultūru un vietējo kopienu dažādība, ļaujot ieraudzīt to daudzveidību un krāšņumu.

Divu aizraujošāko un oriģinālāko ceļojumu plānu autoriem aprīlī tiks dota iespēja īstenot savas idejas – aviokompānija "airBaltic" rūpēsies par ceļotāju nogādāšanu līdz galamērķim (vienam no ceļotājiem tiek nodrošināts bezmaksas lidojums uz Stambulu un atpakaļ, otram uz Telavivu vai kādu citu Vidusjūras pilsētu, uz kuru "airBaltic" ir tiešais reiss no Rīgas), savukārt konkursa organizatori nodrošinās 400 eiro lielu stipendiju ceļotāju tēriņiem. Par redzēto un piedzīvoto ceļotāji stāstīs interneta blogā, kurā varēs redzēt arī ceļojuma fotogrāfijas.

Kādam jābūt plānotajam ceļojumam?

  • tam jāilgst no 7 līdz 14 dienām;
  • tam jānorit vienā vai vairākās Vidusjūras Dienvidu un Austrumu krasta reģiona valstīs;
  • tam jāatklāj minētā reģiona valstis no netipiska skatupunkta un jāveicina starpkultūru dialogs;

Konkursā var piedalīties ikviens, kas

  • ir sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu;
  • ir ieinteresēts iepazīt Vidusjūras reģionu;
  • prot fotografēt un rakstīt blogu;
  • ir spējīgs aprīlī doties vismaz nedēļu garā ceļojumā

Kā pieteikties?

Konkursa nolikumu un pieteikuma anketu meklē Annas Lindes Fonda mājaslapā www.annaslindesfonds.lv. Ceļojumu plāni jāiesniedz līdz 28.februārim elektroniski (e-pasts: alf@jaunatne.gov.lv), kā arī parakstīts oriģināls jāiesniedz personīgi vai nosūtot pa pastu (adrese: Teātra iela 3, Rīga, LV1050).

Konkursa rīkotāji

Annas Lindes EuroMed fonda Latvijas tīklu koordinējošā organizācija v/a "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra" sadarbībā ar Airbaltic, Turcijas vēstniecību Latvijā un Izraēlas vēstniecību Latvijā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax


ienāktreģistrēties