Brīvprātīgo nozīmīšu ceptuve Rīgas Jauniešu centrā

Dagne Frankoviča, 29.08.2011., 17:35

31. augustā plkst.16 Rīgas Jauniešu centrā pulcēsies 11 jaunatnes organizāciju brīvprātīgie ar mērķi veicināt savstarpēju iepazīšanos un sadarbību.

Brīvprātīgo nozīmīšu ceptuve Rīgas Jauniešu centrā

Tomēr visam pamatā ir aktīva gatavošanās Rīgas Jauniešu mēneša 10.septembra pasākumam, kad šo organizāciju brīvprātīgie pie t.c ORIGO atraktīvā programmā popularizēs brīvprātīgo darbu ar dotu iespēju katram jaunietim iesaistīties Brīvprātības platformā! Pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem būs iespēja kļūt par brīvprātīgo kopā ar populāriem mūziķiem, māksliniekiem un personībām!

Tieši tāpēc jaunatnes organizāciju aktīvisti ceps nozīmītes, lai katrs, kurš 10.septembrī kļūs par brīvprātīgo, varētu izjust, ka būt brīvprātīgajam ir GODA LIETA!

Brīvprātības platformā iesaistījušās jaunatnes organizācijas: Radošā apvienība jauniešiem TREPES, Latvijas Sarkanā krusta jaunatne, Apeirons, Jaunatne pret AIDS, Palīdzēsim.lv, Zaļais ceļš, Latvijas Samariešu apvienība, Latvijas Evanģēliskās Luterāņu baznīcas jauniešu klubs Melnā aita, IMKA Latvija, Latvijas Bērnu un jauniešu forums, Radošo efektu darbnīca.

Projektu atbalsta: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, t.c.ORIGO, Watermelon, TRIALTO Latvia, Madara-Cosmetics, Stenders, www.draugiem.lv, www.esilabs.lv, www.hc.lv, www.kasnotiek.lv, Latvijas Radio 4.

Vairāk informācijas: www.vairoprieku.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties