Bezmaksas konsultāciju programma informācijas tehnoloģiju (IT) jomā

Gints Turlajs, 30.09.2015., 07:35

Izsludināta pieteikšanās bezmaksas konsultāciju programmai biznesa ideju un jaunsāktu uzņēmējdarbības projektu (start-up) autoriem par tālākā finansējuma saņemšanu informācijas tehnoloģiju (IT) jomā.

29. septembrī sākusies pieteikumu pieņemšana Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) un "Smart Continent LV Ekoterm" organizētajai bezmaksas konsultāciju programmai un kontaktbiržai ar investoriem informācijas tehnoloģiju (IT) jomas biznesa ideju un projektu autoriem un komandu dalībniekiem. Programmu veiksmīgi absolvējušie saņems sertifikātus, labākajiem paredzētas motivējošas balvas. Plānotas vairākas konsultāciju dienas Rīgā (vieta tiks norādīta atsevišķi) to apmeklētājiem iespējami ērtākos laikos, kā arī individuālas konsultācijas atsevišķi saskaņotos laikos, prezentācijas, treniņi, tikšanās pasākums ar investoriem.

Konsultāciju dienas: 31. oktobrī, 4., 12., 16. novembrī

Individuālie prezentāciju treniņi - 23. novembrī.

Kontaktbirža ar investoriem, fināla prezentācijas, labāko apbalvošana un sertifikātu pasniegšana –
24. novembrī.

Individuālās konsultācijas - visā projekta darbības laikā, individuāli saskaņojot ar katru dalībnieku.

Konsultāciju programma paredzēta kā intensīva apmācības, kvalifikācijas celšanas un uzņēmējdarbības attīstības programma, kuras ietvaros daudzi pieredzējuši eksperti dalīsies ar savām zināšanām un pieredzi par šādās jomās:

  • sākotnējās tehnoloģiskās validācijas konsultācijas;
  • intelektuālā īpašuma konsultācijas;
  • mārketinga konsultācijas;
  • prezentācijas prasmes;
  • tirgus izpēte;
  • praktiskā pielietojuma izpēte;
  • sākotnējās konsultācijas industriālā dizaina izstrādē;
  • uzņēmējdarbības attīstīšanas process;
  • biznesa plāna sastādīšana;
  • investīciju sarunu prasmes;
  • juridiskās konsultācijas.

Tiks pievērsta uzmanība individuāli katram projektam un to autoriem, rekomendējot un ļaujot pašiem izvēlēties optimālu darba grafiku.

Pieteikties aicināti gan individuāli ideju autori, gan komandas. Ja konkrētā projekta realizācijai jau ir dibināts uzņēmums, tas nedrīkst būt vecāks par vienu gadu. Aicināti pieteikties arī individuāli dalībnieki, kuriem nav gatavas idejas, nosūtot pieteikumu brīvā formā uz e–pastu: gints@aci.lv.

Pieteikšanās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras mājaslapā www.liaa.gov.lv, aizpildot pieteikuma formu līdz 19. oktobrim, pulksten 23.59.

Dalība ir bezmaksas.

Pasākums tiek organizēts LIAA realizētā projekta "Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma" ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF) un Eiropas Savienība.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties