"Balti Melnā Revolūcija" meklē jaunos līderus

Balti Melnā Revolūcija, 19.08.2010., 10:23

Pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados kādā Nīderlandes pilsētā septiņiem draugiem radās ideja savas domas par apkārt notiekošo sabiedrībai paust ar melnbaltu plakātu palīdzību, parakstot tos ar holandiešu meitenes vārdu – Loesje.

"Balti Melnā Revolūcija" meklē jaunos līderusTā radās starptautiskā vārda brīvības organizācija "Loesje".

Mūsdienās šai organizācijai ir draugi un atbalstītāji vairāk nekā 25 pasaules valstīs, arī Latvijā.

Kopš 2008. gada vasaras Latvijas pilsētās notiek Loesje plakātu rakstīšanas un fotografēšanas projekts "Balti Melnā Revolūcija". Projekta laikā ir notikušas radošās akcijas Rīgā, Ogrē, Līvānos, Ventspilī, Liepājā, Rēzeknē, Balvos, Kuldīgā, Jelgavā, Madonā, Cēsīs un Gulbenē.

Plānojot projekta akcijas īstenot arī citās Latvijas pilsētās, projekta komanda meklē papildinājumu savā kolektīvā – jauniešus, kuri ir gatavi piedalīties jauno akciju organizēšanā un vadīšanā.

Projekta jauno līderu apmācības seminārs notiks Rīgā 28. un 29. augustā. Tā laikā jauniešiem būs iespējams uzzināt par "Loesje" vēsturi un pārstāvētajām vērtībām, plakātu tekstu rakstīšanas un maketēšanas paņēmieniem, fotografēšanas pamatiem un plakātu fotografēšanu pilsētvidē, kā arī radošo akciju organizēšanu.

Pieteikšanās semināram līdz 23. augusta 22:17, aizpildot adresē http://www.failiem.lv/list.php?i=bththx atrodamo pieteikuma anketu. Piedalīšanās apmācībā ir bezmaksas.

Plašāka informācija par apmācības programmu un citiem ar to saistītajiem jautājumiem anketai pievienotajā dokumentā.

Ar projekta "Balti Melnā Revolūcija" iepriekšējo pilsētu akciju rezultātiem var iepazīties, apmeklējot projekta blogu – http://www.baltimelns.blogspot.com

Plašāka informācija par starptautisko organizāciju "Loesje" - http://www.loesje.org


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties