Atklās projektu konkursa programmu "Brigāde"

Elīna Hermansone, 20.07.2010., 06:55

Šā gada 21. jūlijā plkst.11.30 Laikmetīgās mākslas centrs (LMC) atklās projektu konkursa programmu "Brigāde".

Tās ietvaros tiks sniegts finansiāls un konsultatīvs atbalsts kultūras projektiem, kuros tiek meklēti un radīti finansiāli patstāvīgi risinājumi sociālajiem un kopienu jautājumiem. Tiek aicināti radoši cilvēki un "brigādes", kas gatavas ar mākslas un kultūras aktivitāšu palīdzību uzlabot pilsētvidi, attīstīt vietējās kopienas un risināt sociālas problēmas.

Programmas atklāšanas pasākumā vienkopus pulcēsies gan radošo profesiju pārstāvji, gan uzņēmēji un namīpašnieki. Tajā piedalīsies arī programmas dalībnieku finanšu konsultants SEB banka, Rīgas Domes pārstāvji, kas projekta gaitā idejas autoriem palīdzēs atrast piemērotas telpas, kā arī programmas finansētājs -Sorosa Fonds – Latvija.

Pasākums norisināsies īpaši apdzīvotā vietā (K. Barona ielā 22, pagalma mājā), kur DUKA projekta ietvaros par komunālajiem maksājumiem ir izīrētas telpas biedrībai "Studentu teātris", kas atspoguļo radošās uzņēmējdarbības ilgtspēju un ieguldījumu sabiedrības attīstībā.

Programmas izsludināšanas pasākumā paredzēts iepazīstināt ar tās mērķiem un radošajām vīzijām, prezentēt nozares, no kuru "brigādēm" tiek gaidīti pieteikumi, radīt vidi sadarbības rosināšanai starp radošo profesiju pārstāvjiem un namīpašniekiem.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties