Ars Tolerantia izsludina zīmējumu konkursu

Linda Krūmiņa, 03.12.2010., 09:17

Biedrība "Ars Tolerantia" ir uzsākusi projektu ar nosaukumu Storytelling Festival Latvia 2010 jeb Stāstu festivāls Latvijā 2010.

Tā mērķis ir iepazArs Tolerantia izsludina zīmējumu konkursuīt izolētas kopienas un neparastas profesijas, kā arī inovatīvos veidos stāstīt par to plašākai sabiedrībai.

Šī projekta ietvaros tiek izsludināts zīmējumu konkurss "Uzzīmē savu stāstu". Konkursa dalībnieki tiek aicināti līdz 10. decembrim iesūtīt zīmējumus, kas paustu stāstu par kādām sociālajām grupām vai notikumiem, kas izraisījuši pretrunīgus vērtējumus vai negatīvus aizspriedumus no sabiedrības. Konkursa uzvarētāju sagaida ne tikai vērtīga balva, bet arī iespēja savu zīmējumu apskatīt pastkartes formā, kas tālāk nodos zīmējumā pausto stāstu plašākai sabiedrībai.

Viens no projekta galvenajiem notikumiem, diskusiju vakars "Living library", norisināsies 10. Decembrī . Šajā vakarā kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" pulcēsies vairākas patiešām aizraujošas "Dzīvās grāmatas" – modes māksliniece Šeila, režisori Andris Gauja un Kaspars Goba, kā arī Džordžs Stīls un citas interesantas personības.

Vakara gaitā būs iespējams arī apskatīt jaunā mākslinieka Mareka Ruskuļa zīmējumu izstādi, baudīt grupas Momend muzikālo sniegumu, īsfilmu skati, kā arī iesaistīties improvizācijas teātra "Laiva" izrādē.

Galvenais projekta redzamais rezultāts būs publicētas pastkartes, kas vizuāli atspoguļos labākos stāstus, kā arī metodoloģijas pakete dzīvās bibliotēkas organizēšanai.

Dzīvās grāmatas lasīšana - vaļsirdīga saruna - var nest abpusēju labumu, jo palīdz labāk izprast vienam otru un lauzt stereotipus vai arī apzināties kopējās intereses. Pirmo reizi dzīvā bibliotēka tika atvērta 2000. gadā mūzikas festivālā Dānijā, un kopš tā laika šī ideja turpina izplatīties visā pasaulē.

Zīmējumus, lūgums, sūtīt elektroniski uz adresi linda@tolerantia.org

Sīkāku informāciju par šo pasākumu iespējams atrast http://www.tolerantia.org/
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties