Aicinām piedalīties balsošanā, lai noteiktu "Mola Gada auto 2016"

Ksenija Mirošņika, 12.11.2015., 05:54

No šī gada 9. līdz 29. novembrim konkursa "Latvijas Gada auto 2016" ietvaros, t/c "Mols" sadarbībā ar "Latvijas Gada auto" organizatoriem atklās lielformāta fotoizstādi, kurā ikvienam būs iespēja apskatīt un nobalsot par sev tīkamāko automašīnu – pretendentu titulam "Mola Gada auto 2016".

"Mola Gada auto 2016""Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātijas" balsojumā, iepriekšējā gadā, pārsteidza ar negaidīti lielu saņemto balsu skaitu – 50 444 balsis. Visvairāk balsoja portālā iAuto.lv ar savu sociālo tīklu autorizāciju un kopā tika saņemtas 25 386 balsis. Otrajā vietā bija t/c "Mols" apmeklētāju balsojums ar 22 139 balsīm, savukārt trešajā vietā, portāla Delfi.lv balsošanas risinājums ar 2 919 balsīm. Katrā no šiem trim balsojuma veidiem bija viens uzvarētājs un "Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātijas" nomināciju ieguva Audi A6.

"Sadarbībā ar konkursa "Latvijas Gada auto" rīkotājiem turpinām pērnā gadā veiksmīgi aizsākto tradīciju un arī šogad aicināsim mūsu pircējus paust savu viedokli par automašīnu, kura viņuprāt ir labākā no visiem pretendentiem un pelnījusi saukties par "Mola Gada auto 2016". Kā autobraucēju iecienītākais tirdzniecības centrs domājam, ka arī šogad apmeklētāji tik pat kuplā skaitā un ar lielu prieku lems, kurš saņems cienījamo titulu," stāsta t/c "Mols" menedžere Una Tukiša.

Šogad konkursā ir pieteikti 34 automobiļi, kuri pārstāv 21 autoražotāja zīmolus. Par godpilno titulu – "Latvijas Gada auto 2016" šogad cīnīsies 30 dalībnieku automašīnas – Fiat 500X, Fiat 500, Jeep Renegade, Škoda Superb, Škoda Superb Combi, Subaru Outback, Subaru Forester, Subaru Levorg, Honda HR-V, Honda Type R, Honda Jazz, Renault Kadjar, Renault Espace, Opel Corsa, Suzuki Vitara, Mazda2, Mazda CX-3, Mercedes-Benz GLE Coupe, BMW X6, Ford S-Max, Ssang Yong Tivoli, Hyundai Tucson, Hyundai i20, KIA Sorento, Audi A4, Audi Q7, Volkswagen Golf GTE, Peugeot 208, Mitsubishi Outlander un Volvo V60 Cross Country. Vēl 4 automobiļi pretendē uz "Latvijas Komercauto 2016" titulu - Mercedes-Benz Vito, Nissan e-NV200, Volkswagen Caddy un Volkswagen T6.

Konkursa "Latvijas Gada auto" mērķis ir pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. Jau šī gada 3. oktobrī, t/c "Mols" stāvvietā, ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt automašīnas, kas pretendē uz "Latvijas Gada auto 2016" titulu, bet no 9. līdz 29. novembrim katrs ir aicināts nobalsot par sev tīkamāko automašīnu. 5. decembrī "Latvijas Gada auto 2016" noslēguma ceremonijas laikā tiks paziņots arī "Mola Gada auto 2016" titula ieguvējs, turklāt t/c "Mols" balsojums tiks pieskaitīts arī Vislatvijas vērtējumam, noskaidrojot "Latvijas Gada auto 2016 tautas simpātiju".

"Tirdzniecības centrs "Mols" un "Latvijas Gada auto" veiksmīgi turpina sadarbību jau otro gadu un novembrī mēs tradicionāli rīkojām balsojumu par tautas simpātiju. Iepriekšējais gads visus pārsteidza ar lielu cilvēku atsaucību, tāpēc ceram, ka šogad būs vēl vairāk balsu. Pastāv aizdomas, ka šogad uzvarēt varētu kāds no jaunajiem apvidus automobiļiem, bet vai tā būs uzzināsim 5. decembrī noslēguma ceremonijā, kuru varēs vērot tiešraidē. Balsojam!", stāsta konkursa un iAuto.lv vadītājs Māris Ozoliņš.

Vairāk informācijas par pasākuma norisi: www.gadaauto.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

beznaeba.xyz

Dyan


ienāktreģistrēties