Aicinājums pieteikties starptautiskajam talantu festivālam Itālijā

Oskars Šļakota, 01.04.2010., 20:11

Biedrība "Gintas modes teātris" aicina - mūzikas grupas, solistus, deju kolektīvus un studijas, modeļu skolas audzēkņus un citu skatuves žanru pārstāvjus – pieteikties starptautiskajam talantu festivālam "Buongiorno Bell’Italia" 2010, kurš šogad, no 16. līdz 27.augustam, norisināsies Itālijā.

"Buongiorno Bell’Italia"Festivālā aicinātas piedalīties 12 valstu pārstāvji. Festivāla dalībniekiem būs iespēja ne tikai pierādīt sevi uz starptautiskās skatuves, bet arī labi atpūsties tādās Itālijas pilsētās kā Venēcija, Milāna, Pisa, Verona, Sirmione u.c. Pietiekšanās festivālam notiek līdz 25.aprīlim.

Biedrība "Gintas modes teātris" organizē 2.starptautisko talantu festivālu Itālijā "Buongiorno Bell’Italia" 2010. Uz festivālu tiek aicināti visi labas atpūtas cienītāji, kā arī dalībnieki un atbalstītāji. Par dalībnieku var kļūt ikviens estrādes žanra kolektīvs vai solists: tautas deju kolektīvi un ansambļi, folkloras grupas, modes deju studijas, deju grupas un solisti, tērpu teātru, modeļu skolas audzēkņi, kā arī dažādu mūzikas grupu pārstāvji un dziedātāji. Ceļojuma programmā ir ietverti koncerti, atpūta, izklaides, iepazīšanās ar citu valstu talantiem, meistarklases pie profesionāliem pedagogiem, starptautiskās žūrijas vērtējuma saņemšana, kā arī ekskursijas uz Milānu, Pisu, Veronu, Sirmioni un Venēciju. Festivālu pārstāvēs dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ukrainas, Polijas, Vācijas, Itālijas, Baltkrievijas, Kazahstānas, Gruzijas un Somijas.

"Buongiorno Bell’Italia"Festivāla "Buongiorno Bell’Italia" 2010. laikā norisināsies 2 konkursi. Pirmais ir "Talantu čempionāts" – šajā konkursā starptautiskā žūrija vērtēs sekojošas nominācijas: vokāls, deja, mode, oriģinālžanrs, kas ietver sevī akrobātiku, cirka priekšnesumus u.c. Otrs konkurss, kurš norisināsies paralēli, ir "Top Modelis", kurā tiks vērtēti modeļu aģentūras jaunie modeļi un modeļu skolas audzēkņi vecumā no 6 līdz 18 gadiem. Konkursa laikā dalībnieki tiks vērtēti četrās vecuma grupās. Festivāla laikā notiks trīs konkursi/koncerti, kā arī būs noslēguma ceremonija. Koncerti notiks vakara stundās, pēc kurām būs pieejamas izklaides un atpūtas iespējas.

Uz festivālu dalībnieki var doties ar organizatoru autobusu, kurš dosies 12 dienu ceļojumā no Rīgas, apskatot Austrijas un Ziemeļitālijas skaistākās vietas. Ceļojuma maršruts: Rīga, Krakova, Zalcburga, Gardaland atrakciju parks, Garda ezers, Sirmione, Verona, Milāna, Pisa, Venēcija, Vīne, Varšava un Rīga. Festivāla dalībniekiem tiek piedāvāts pilns ceļojuma serviss, ietverot viesnīcas un ēdināšanu pa ceļam (Krakovā, Zalcburgā, Venēcijā un Varšavā), trīs zvaigžņu viesnīca festivāla laikā Itālijā ar ēdināšanu, ekskursijas uz Milānu, Veronu, Pisu un Venēciju, kā arī ceļojuma apdrošināšana. Uz festivālu variet doties arī ar lidmašīnu, vai kādu citu transporta līdzekli, izstrādājot paši savu maršrutu

Par pieteikšanos dalībai festivālā "Buongiorno Bell’Italia" 2010 tiek uzskatīts avansa maksājums, kurš ir jāveic līdz 2010.gada 25.aprīlim. Sīkāka informācija par pieteikšanos festivālam, ceļojuma maršrutiem un maksājumiem pa telefonu 29879727 vai arī rakstot uz e-pastu ginta.traine@inbox.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties