Aicina pieteikties studentu un jauniešu gaismas objektu finansējuma konkursam

Elīna Dambekalne, 12.10.2010., 11:03

Līdz 25. oktobrim ir iespējams pieteikties Gaismas festivāla "Staro Rīga" jauniešu un studentu gaismas objektu finansēšanas konkursam.

Konkursa mērķis ir atlasīt neliela mēroga mazbudžeta objektus un galvenais kritērijs darbu atlasē būs radošās idejas oriģinalitāte un praktiskās realizācijas iespējamība. Neparastos, interesantos un asprātīgos mazas formas gaismas objektu projektus var pieteikt jebkurš, taču priekšroka tiek dota mākslas nozaru studentu darbiem.

Konkursā izvēlētie darbi tiks eksponēti Jauniešu un studentu gaismas objektu programmas ietvaros. "Studentu darbu maršruts pagājušajā gadā guva lielu skatītāju interesi un atzinību, tādēļ izlēmām šo programmu turpināt arī šogad. Gaidām intriģējošas, asprātīgas idejas un oriģinālus, inovatīvus risinājumus," aicina konkursa iniciators, Gaismas festivāla "Staro Rīga" producents Mārcis Gulbis.

Projektu un ideju pieteikumus konkursam jāiesniedz līdz 2010. gada 25. oktobrim plkst. 16.00 Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldē (K.Valdemāra ielā 5, Rīgā, LV-1010). Ar konkursa nolikumu var iepazīties tīmekļa vietnē: www.staroriga.lv. Kā jau ziņots Gaismas festivāls "Staro Rīga" notiks no 18. līdz 21. novembrim un tā tēma šogad ir Optiskās ilūzijas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties