AEGEE vasaras pasākums "Summer University"

Aija Auziņa, 26.03.2010., 17:41

Vai vēlies vasarā gūt jaunus iespaidus, redzēt citas zemes, iepazīt dažādas kultūras un iegūt draugus no visas Eiropas?

Vai arī Tevi vilina iespēja jautrā un atraktīvā veidā pavadīt 2 lieliskas un neaizmirstamas nedēļas Spānijā, Vācijā, Itālijā, Ungārijā, Turcijā vai kādā citā valstī? Vai esi gatavs savam šīs vasaras lielākajam piedzīvojumam, kuru atcerēsies vēl ilgi? Mēs zinām, ka Tava atbilde ir jā!

Tad, lūk! Nepalaid garām savu iespēju, jo vērienīgākais AEGEE vasaras pasākums- "Summer University"- ir klāt!

Arī šovasar, jau 23. gadu pēc kārtas, norisināsies viens no vecākajiem, populārākajiem un vērienīgākajiem starptautiskās jauniešu organizācijas AEGEE jeb Eiropas studentu foruma rīkotajiem pasākumiem "Summer University", kura ietvaros ikvienam AEGEE biedram ir iespēja doties uz kādu no Eiropā esošajām organizācijas pārstāvniecībām un piedalīties tās rīkotajās aktivitātēs.

Šobrīd AEGEE darbojas vairāk nekā 30 Eiropas valstīs. Ik vasaru lielākā daļa no AEGEE pārstāvniecībām "Summer University" ietvaros uzņem 15-50 biedrus no dažādām valstīm. Tas nozīmē, ka ikvienam pasākuma dalībniekam ir unikāla iespēja pabūt kādā no Eiropas valstīm, piedaloties kādā no vairāk nekā 70 organizētajām vasaras universitātēm. Dalība šajā pasākumā dod iespēju ne tikai ceļot un apskatīt vēl neredzētas vietas, bet arī, 2 nedēļu garumā piedaloties dažādās interesantās un aizraujošās aktivitātes, iepazīt dažādu Eiropas valstu valodas, kultūras un citas sociālās iezīmes, kā arī iegūt daudzus jaunus draugus no visas Eiropas.

Kā liels AEGEE rīkotā "Summer University" jeb Vasaras Universitātes projekta pluss jāmin arī ceļojuma kopējās zemās izmaksas. Lai piedalītos Vasaras Universitātē, jāsamaksā tikai apmēram 140 EUR dalības maksa un pašam jāsedz ceļa izdevumi līdz izvēlētajai universitātei. Par šo naudu organizatori nodrošina gan dzīvošanu, gan ēdināšanu, gan arī visas aktivitātes, kas norisinās projekta laikā. Tas ir daudz lētāk, nekā 2 nedēļu ceļojumu ar visām dzīvošanas, ēšanas un kultūras programmu izmaksām pilnībā izplānot pašam. Līdzīgi nosacījumi attiecas arī uz citiem bieži notiekošajiem Eiropas studentu organizācijas AEGEE rīkotajiem pasākumiem, kuru norises vietas vienmēr atšķiras.

Šogad pieteikšanās dalībai Vasaras Universitātē iespējama līdz 30. aprīlim. Tādēļ pasteidzies un nenokavē! Lai pieteiktos uz Vasaras Universitāti, Tev vispirms ir jākļūst par AEGEE-Rīga biedru (kā to izdarīt- skaties sadaļā "Kā kļūt par biedru"-www.aegee-riga.lv).
Sīkāk par Summer University, kā arī šī gada vasaras universitāšu piedāvājumu vari atrast šeit.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties