10minutes.lv – izvēlies pats un kārto ziņas kā ērtāk

Māris Reiliņš, 20.04.2010., 15:26

Darbu ir uzsācis pirmais interneta projekts Latvijā, kas veidots izmatojot sociālo vietni Twitter.

10minutes.lvInterneta vietne www.10minutes.lv balstīta uz viedlogiem (vidžetiem), nodrošinot lietotājam iespēju ērti un ātri pārlūkot jaunākās ziņas, blogus un citus interneta resursus. Portāls domāts cilvēkiem, kas vēlas redzēt tikai sev interesējošo informāciju un tikai sev pieņemamā veidā.

10minutes.lv mērķis ir apvienot iespēju taupīt laiku un uzzināt visu svarīgāko īsā, koncentrētā veidā, piemēram kafijas pauzes laikā. Portāla galvenā priekšrocība ir vidžeti jeb viedlogi ar kuru palīdzību lietotājs pats veido lapas saturu un izkārtojumu atbilstoši savām interesēm. Piemēram, vienā sadaļā iespējams apkopot visus ziņu portālus vai blogus, kurus ikdienā pārlūko. Lapas izkārtojumu maina vienkārši, uzspiežot ar peles kreiso taustiņu uz izvēlētā lauka un to pārvietojot uz izvēlēto vietu.

10minutes.lv

 

Viedlogu tehniskais risinājums Latvijas interneta vidē ir svešs, tāpēc portāla 10minutes.lv viedlogu risinājumu var uzskatīt par unikālu.

Katrā www.10minutes.lv sadaļā ir izveidoti vairāki Topi. Kas ļauj ļoti ātri pārskatīt, kas Latvijā ir populārs tekošajā dienā, nedēļā vai mēnesī. Izveidotie Topi ļauj īpaši ērti sekot Blogu jaunumiem www.10minutes.lv/blogi, it sevišķi, ja nav zināms, kurus ierakstus ir vērts lasīt.

Jau portāla 10minutes.lv pirmajās darbības dienās, pozitīvas atsauksmes izraisīja viedlogs, kur ir apkopotas radio komercstacijas, kas raida latviešu valodā www.10minutes.lv/radio. Lietotāji novērtē pārskatāmību un uzreiz var klausīties savu mīļāko radio internetā.

Jaunā portāla vizuālā noformējuma un satura izstrādei, uzrunāti Twitter lietotāji un atsevišķi blogeri, kas snieguši savus komentāru un ieteikumus, lai 10minutes.lv padarītu pēc iespējas lietotājam draudzīgu un patīkamu.

Nāc un pārliecinies pats: www.10minutes.lv - mana kafijas pauze.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties