"Latvijas Gada auto 2016" pasākumu sērija

Ksenija Mirošņika, 01.10.2015., 07:20

Jau otro gadu rudens tirdzniecības centrā "Mols" ir automobiļu gada laiks, kad vienkopus sabrauc autoražotāju jaunākie modeļi un tiek vērtēts, kurš no tiem ir pelnījis saukties par "Latvijas Gada auto".

"Latvijas Gada auto 2016"Izņēmums nav arī šī gada 3. oktobris, kad notiks "Lielā auto pielaikošana".

T/c "Mols" aicina visus interesentus 3. oktobrī uz autostāvvietu pie tirdzniecības centra, kur jau no plkst. 11.00 līdz pat 18.00 pulcēsies "Latvijas Gada auto 2016" pretendenti. Ikviens varēs vienuviet izpētīt un salīdzināt jaunākās automašīnas, konsultēties ar auto pārstāvjiem, žūrijas biedriem un žūrijas ekspertiem, pats svarīgākais, dodoties izmēģinājuma braucienā ar ikvienu konkursam pieteikto auto. Auto dīleri šajā dienā pircējiem piedāvās īpašus nosacījumus automašīnu iegādei vai apkopei servisos.

Pasākuma apmeklētājiem, kuri uz T/C "Mols" ieradīsies ar savām automašīnām no plkst. 11.00 būs iespēja bez maksas pārbaudīt auto elektroapgādes un drošības sistēmas, kā arī veikt lukturu pārbaudi. Pēc pārbaudes autovadītāji saņems speciālistu slēdzienu, kas palīdzēs atbilstoši sagatavoties ziemas braukšanas sezonai.

No plkst. 12.00 līdz 16.00 pie T/C "Mols" darbosies profesionāls fotogrāfs, dodot iespēju ikvienam izvērtēt savu un izvēlētā auto saderību. Izgatavota fotogrāfija bez maksas būs iegūstama tajā pašā dienā informācijas centrā vai arī digitāli lejupielādējama T/C "Mols" mājas lapā jau nākamajā dienā.

"Sadarbībā ar konkursa "Latvijas Gada auto" rīkotājiem šogad turpinām pērn aizsākto jaunāko automobiļu parādi, kas straujos tempos jau kļūst par aizraujošu un gaidītu pasākumu. T/C "Mols" kā autobraucējiem īpaši draudzīgs tirdzniecības centrs ir gandarīts par šādu "Latvijas Gada auto" tradīciju rīkot automobiļu testa dienu pie mums. Turklāt, turpinot tradīciju, novembrī pircēji tirdzniecības centrā jau otro gadu varēs piedalīties balsojumā "Mola Gada auto 2016"", par auto aktivitātēm stāsta t/c "Mols" menedžere Una Tukiša.

Papildus jauno auto testiem, "Lielajā auto pielaikošanā" klātesošo uzmanība tiks veltīta arī drošības tēmai uz ceļiem. Pareizu un drošu rīcību pie auto stūres rādīs un stāstīs trīspadsmitkārtējais Latvijas čempions rallijā Ivars Caune un Auto akadēmijas lektors un žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons. Tāpat veiklības braucienā klātesošie varēs cīnīties par jaunu auto uz nedēļas nogali ar pilnu bāku.

"Esam patiesi priecīgi, ka tirdzniecības centrs "Mols" kļuva par konkursa "Latvijas Gada auto" uzticīgu sadarbības partneri, jo jāatzīst, ka tirdzniecības centra atrašanas vieta ir ļoti ērta autobraucējiem un plašs stāvlaukums ļauj pasākumam izvērsties. Īpaši esam padomājuši arī par tiem, kam auto iegāde tuvākajā laikā nav plānota, tāpēc ikviens ir laipni gaidīts uz drošu braukšanas apmācības semināriem apaļās stundās, lai iegūtas iemaņas un atziņas paņemtu līdzi un, iespējams, pārskatīt savas braukšanas iemaņas," stāsta "Latvijas Gada auto" organizators Māris Ozoliņš.

Konkursa "Latvijas Gada auto" mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. 3. martā 2015. gadā sākās slavenā Ženēvas auto izstāde un sākās arī konkursa "Latvijas Gada auto 2016" dalībnieku pieteikumu pieņemšana. Pieteikt konkursam drīkst tikai pašus jaunākos autoražotāju modeļus, kuru pirmreizējā reģistrācija CSDD ir pēc 2014. gada 1. oktobra.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties