Izdota papildināta autovadītāja rokasgrāmata "Mācies braukt droši"

Baiba Mitrovska, 12.01.2015., 13:01

Klajā nācis autovadītāja rokasgrāmatas "Mācies braukt droši" atkārtots izdevums, kurā iekļauta jaunākā informācija par izmaiņām ceļu satiksmes noteikumos, ka arī pēc ekspertu ieteikumiem precizētas atsevišķas autovadīšanas un ceļu satiksmes nianses.

"Mācies braukt droši""Mācies braukt droši" pamatā ir angļu autora Roberta Deivisa (Robert Davies) grāmata "Learn to Drive", kas vietējo speciālistu vadībā piemērota Latvijas apstākļiem, ņemot vērā klimata un ceļu satiksmes specifiku Latvijas pilsētās un ārpus tām. Grāmatā analizētas gan ikdienišķas satiksmes situācijas, ar kurām regulāri sastopas ikviens autovadītājs, gan paaugstināta riska gadījumi ar padomiem to paredzēšanai un novēršanai. Tajā atrodami arī noderīgi ieteikumi drošai, ekonomiskai, kā arī vidi, automobili un vadītāju saudzējošai braukšanai. "Mācies braukt droši" ir vienlīdz noderīgs materiāls gan iesācējiem, kuri vēl tikai gatavojas autovadītāja eksāmenam, gan pieredzējušiem profesionāļiem.

Pirmo reizi latviešu valodā "Mācies braukt droši" tika izdota 2013. gada nogalē un tika izpirkta dažu mēnešu laikā. Grāmatu izdod "Drošas Braukšanas Skola" sadarbībā ar "Bosch" un "Statoil", un tā ir nopērkama "Statoil" DUS visā Latvijā un "Drošas Braukšanas Skolā" Kalnciema ielā 37, Rīgā. 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties